Maaltijden

Geen tijd om te koken? Geen probleem, wij hebben al voor u gekookt! Dagelijks maken wij verse maaltijden, zoals diverse ovenschotels, pasta’s, stamppotten en verschillende Indische gerechten, die gemakkelijk op te warmen zijn in de oven of in de magnetron. Even opwarmen in de oven en genieten maar. Tevens kunt u uw gerecht uitbreiden met een lekker voorgerecht, zoals onze carpaccio, vitello tonato of eigengemaakte soepen. Voor een complete, ambachtelijke maaltijd bent u aan bij onze lekkere eetwinkel aan het juiste adres!

Culinair
Onze maaltijd is met GOUD bekroond

Hollandse keuken

Uiteraard hebben wij heerlijke maaltijden van eigen bodem. Wij maken graag allerlei soorten stamppotten voor u en andere lekkere schotels. Onderstaand ziet u een selectie van onze Hollandse keuken. Wij hebben ze al voor u geportioneerd, zodat u kunt kiezen of u een kleine eter bent voor € 5,75 of een grote eter voor € 6,75 per portie. Smakelijk eten!

Italiaanse keuken

Bent u gek van allerlei soorten pasta's? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Onderstaand ziet u een selectie van de Mediteraanse keuken in onze lekkere eetwinkel. Wij hebben de maaltijden al voor u geportioneerd, zodat u kunt kiezen of u een kleine eter bent voor € 5,75 of een grote eter voor € 6,75 per portie. Smakelijk eten!

Indische keuken

Naast de Hollandse en Mediteraanse keuken zijn wij ook het adres als u een lekkere Indische maaltijd wilt. Bij onze goedgevulde bami of nasi kunt u zelf een keuze maken met welke maaltijdsaus u deze wilt eten. Smakelijk eten!

Eigengemaakte Soepen

In onze winkel hebben wij altijd een ruim aanbod heerlijke versgemaakte soepen. Met passie bereid, en met echt verse ingrediënten. Zo hebben wij tijdens de verschillende seizoenen heerlijke verse soepen.

Keurslager Martijn Hoogland

Raadhuisplein 15
1616AV Hoogkarspel
0228561606

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten