Wij verzorgen graag de catering van een feestelijke gebeurtenis in uw gezin of bedrijf. Zo houdt u alle tijd vrij voor het samenzijn met vrienden en familie. En weet u wat het mooie is? De complimenten van de gasten zijn voor u! De opgemaakte schotels en onze hapjes kunt u bestellen in verschillende soorten. Elke bestelling wordt gemaakt na persoonlijk overleg, passend bij uw budget. Ook hebben wij verschillende mogelijkheden voor vegetarische hapjes en/of vishapjes. Wij hopen ook voor u een smakelijke schotel te maken.

Hapjes

Hapjes

Als u iets te vieren heeft, kunt u zelf in de keuken gaan staan, en hapjes klaar maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door ons te laten verzorgen. De hapjesschotels worden netjes op schaal gepresenteerd, u hoeft alleen nog maar rond te gaan!

Salades

Salades

Een echte specialiteit van het huis zijn onze salades. Wij verzorgen graag de catering van een feestelijke gebeurtenis in uw gezin of bedrijf. Zo houdt u alle tijd vrij voor het samenzijn met vrienden en familie. En weet u wat het mooie is? De opgemaakte saladeschotels kunt u bestellen in verschillende soorten. Elke bestelling wordt gemaakt na persoonlijk overleg, passend bij uw budget. Ook kunnen wij heerlijke vegetarische en vissalades maken voor u. Wij hopen ook voor u zo'n smakelijke schotel te maken.  

Abraham & Sara

Abraham & Sara

Een halve eeuw is een bijzonder moment, wat is er dan leuker om die persoon te verrassen met iets feestelijks. Wij maken een Abraham of Sara van vleessoorten, maar ook van hapjes en salades. Uiteraard kan dit ook met halve Abrahams of Sara's of ieder andere leeftijd. Heeft u een speciale wens? Of wilt u graag een gebeurtenis uit het leven uitlichten? Laat het ons weten, wij maken er graag iets leuks van.

Broodjes

Heeft u trek in een heerlijk vers belegde pistolet? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan belegde broodjes. Voor uw gemak kunt u belegde pistolets het beste vooraf bestellen. Dan zorgen wij dat uw bestelling op het tijdstip klaarligt wanneer u pauze heeft.

Vleeswarenschotels

Organiseert u een brunche of krijgt u veel gasten te eten en wilt u graag een zo'n feestelijke vleeswarenschotel? Wij helpen u graag. Samen met u overleggen we welke vleeswaren en/ of salades u op uw schotel terug wilt zien. 

Vleeswarenschotels

Keurslager Martijn Hoogland

Raadhuisplein 15
1616AV Hoogkarspel
0228561606

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten